27 augustus 2009

New york


Voor ons is het nu eigenlijk middernacht maar hier in New York is de dag nog volop bezig. De zon schijnt er lustig op los en het was zweten daarnet met onze rugzakken.

De vliegreis viel een beetje tegen, zeker toen duidelijk werd dat ze onze vegetarische schotels niet bijhadden. We hebben dan maar wat sla gegeten die naar karton smaakte. Maar dit is ondertussen ruim goed gemaakt door een super veganistisch Jamaïcaans restaurantje waar alles supergoedkoop is en ongelofelijk lekker.

Het appartement van Jenna ligt in een nogal 'grungie' buurt, zoals de meneer die Eveline haar valies de trappen af hielp dragen opmerkte maar wij vinden het best wel gezellig. Ik denk wel niet dat ik hier 's avonds alleen zal buitenkomen. Onderweg passeerden we wel een kippenslachthuis. De kippen zaten in kratten opeen gepakt en we hoorden hen vanuit een open raam schreeuwen. Vreselijk...en raar dat dat hier zo openbaar te zien is.

Over een half uurtje gaan we naar een vegan meeting om een beetje te socializen. En daarna vegan ice cream gaan eten.

En ik denk dat we daarna blij zullen zijn om in ons bed te liggen! Hopelijk laten de katten ons een beetje met rust.

2 opmerkingen:

  1. supergoed dat we jou belevenissen kunnen volgen, wat je daar aan het eten bent.. precies een stukje vlees, grapje hoor...
    laat het verdere nieuws maar komen
    saluuut
    t en n

    BeantwoordenVerwijderen
  2. altijd links van de restaurants bijzetten he, zodat we wat kunnen meegenieten, al is het maar visueel :p

    BeantwoordenVerwijderen